Seurakuntamme

eli keitä olemme

Tervetuloa seurakuntaamme

Olemme Suomen Vapaakirkkoon kuuluva seurakunta Haminassa. Kaiken kaikkiaan Suomen Vapaakirkkoon kuuluvia seurakuntia on Suomessa noin sata.

Olemme kristittyjä, jotka tahdomme elää ja toimia kristillisen uskon ja elämän herättämiseksi ja säilyttämiseksi. Raamattu on uskomme ainoana ohjeena. Sen mukaisesti elämme sydämen uskossa Jeesukseen Kristukseen, Jumalan Poikaan.

Seurakuntamme toiminta alkoi 1936 Haminan ystäväpiiri nimellä Mannerheimintien pienessä rukoushuoneessa, jonka nimeksi oli annettu Elim-rukoushuone. Ystäväpiiriä oli perustamassa 12 henkilöä. Seurakunta toimi pitkään Kotkan Vapaaseurakunnan alaisuudessa, kunnes 1985 itsenäistyi omaksi seurakunnakseen.

Olet tervetullut tilaisuuksiimme olipa seurakunnallinen taustasi tai tilanteesi millainen tahansa. Seurakuntamme jäseneksemme voi liittyä kuka tahansa Jeesukseen uskova ja Hänet Vapahtajakseen tunnustava henkilö.

Kokoonnumme säännöllisesti keskiviikkoisin ja sunnuntaisin.
Keskiviikkoiltaisin klo 18.30 on rukousilta.
Sunnuntaisin klo 16 on Raamatun lähteillä -tilaisuus. Siinä painopiste on Raamatun Sanalla ja sen opetuksella. Kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina järjestettävässä tilaisuudessa on lisäksi tarjolla ehtoollinen.

Rukousta

Jos tarvitset henkilökohtaista rukousta tai muuten vain ihmisen, joka kuuntelee sinua, siihen on mahdollisuus jokaisen kokouksen yhteydessä tai erikseen ottamalla yhteyttä seurakuntamme vastuuhenkilöihin.

Yhteyttä

Tilaisuuksien jälkeen on tarjolla pientä purtavaa ja samalla mahdollisuus vaihtaa kuulumisia ja ajatuksia.

Nuorille

Lauantaisin klo 18 nuortenilta.


Älä pelkää. Minä olen lunastanut sinut.
Minä olen sinut nimeltä kutsunut,
sinä olet minun.

Jes. 43: 1


%d bloggaajaa tykkää tästä: